Band & Café 2019

Captain Morgan Express - Backyard Blues Parade

Captain Morgan Express

De Benzinebar is een begrip voor de iets ouderen onder ons: mateloos populair in de jaren 90, de enige kroeg in stad waar je op ongeoorloofde tijdstippen nog naar binnen kon. Koplampen van een oude Chevy beschijnen het podium. De muren zijn behangen met oude emaillen borden van Zundapps, Horex, andere motoren en brandstofmerken. Het staat tjokvol met jukeboxen en antieke benzinepompen. Tijdens de Blues Tour kun je weer even terug naar deze vervlogen tijden, met een optreden van Captain Morgan Express

Captain Morgan Express staat garant voor een strakke set energieke blues. De Utrechtse bluesband mengt zompige moerasklanken uit New Orleans met stadse geluiden uit Chicago. Onversneden Texas struts smelten samen met delta blues uit het diepe zuiden. Swingende shuffles worden afgewisseld met opzwepende jungle beats en hypnotiserende voodoo vibes. Live kenmerkt Captain Morgan Express zich door een intense performance, meerstemmige zang en explosieve gitaar en bluesharp duels. Swingende shuffles worden afgewisseld met ruige bluesrockers en klassieke slow blues. Onbegrensde dynamiek, broeierig samenspel en improvisaties op het scherpst van de snede zijn de sleutelwoorden. Blues Magazine: ‘Captain Morgan Express is een voortreffelijke live band en ze doen hun naam als the hardest hip shakers volledig eer aan.’

Captain Morgan Express bestaan uit Johnny ‘Boy’ Brouwer (zang, blues harp), Hans Gerrietsen (gitaar, zang), Phil Admiraal (bass, zang) en Frank Boot (drums)

Benzinebar
Navigeer hier naartoe met google maps
Hoekstraat 44 – 9712 AP – Groningen
benzinebar.nl


Ed Baker & The Boogie Machine

Midden in het centrum van Groningen, verscholen tussen het Harmoniecomplex en de Kromme Elleboog, bevindt zich sinds Augustus 2013 Café de Uurwerker. ‘De Uurwerker’ is de ontmoetingsplek in Groningen voor studenten, zzp-ers, creatieven en anderen. Een kop koffie in de ochtend, een biertje aan het eind van de dag, maar ook pizza of burgers staan op het menu. Deze inspirerende omgeving is tijdens de Blues Tour de weer de juiste plek voor een optreden van Ed Baker & the Boogie Machine.

De afgelopen vier edities van de Blues Tour heeft het publiek Ed Baker & the Boogie Machine omarmd. Een optreden van Ed Baker & the Boogie Machine staat namelijk garant voor een avond swingen op opzwepende muziek from the fifties. De piano-variant van de blues, de boogie woogie, is ontstaan rond 1910. Deze vond zijn hoogtepunt in de jaren ’30. Het was de basis voor de Swing in de jaren ’40 en ontwikkelde zich uiteindelijk tot de early Rock ’n Roll, eind jaren ’50. De boogie woogie vormt dus de rode draad in de muzeik van deze band, de muziek vertegenwoordigt de jaren 30, 40 en 50. Met de nadruk op de fifties, waarin contrabas en drums de groove zetten. De up-tempo muziek, de spetterende solo’s en de interactie tussen de muzikanten met een hoge dosis improvisatie op het raakvlak van blues, jazz en swing maken elk optreden tot een feest voor het publiek.

Aangevoerd door Ed Baker, bestaat de band verder uit Domi Aerts, Ted Jordens, Gerrit Bruinink en Martienes de Wit

Café Uurwerker
Navigeer hier naartoe met google maps
Uurwerkersgang 24/7 -9712 EJ – Groningen
www.uurwerker.nl


Juke-Joints

Juke Joints

Stads- en terrascafé Pronk is een horecagelegenheid in hartje Groningen met een gezellig grand-café, een tuincafé en een (verwarmd) terras dat elke dag open is. Mooi, gezellig, stijlvol, eigentijds, warm en gastvrij. De grootste en meest in het oog springende ruimte van Pronk is het restaurant. Je vindt er de open haard, gezellige zitjes, een robuuste stamtafel en vensterbanken met kussens waarin je heerlijk kunt relaxen met uitzicht op de Vismarkt. Maar tijdens de Blues Tour is deze ruimte omgevormd tot een geweldige zaal waar de Juke Joints al weer voor de derde keer optreden.

Deze Zeeuwse band komt voor de 7de keer spelen op de Blues Tour. Na hun optreden gonst het nog lang na: “Wat een te gekke, opzwepende band is dat!” Tijdens de optredens druipen het speelplezier,
enthousiasme, gedrevenheid en spontaniteit van het podium. Ze repeteren vrijwel nooit, maken geen setlist en spreken alleen vlak voor de show af met welk nummer wordt geopend. The Juke Joints zijn winnaar van de Dutch Blues Award in de categorie Dutch Blues Band 2016: “Een band die zich al jarenlang onderscheidt ten opzichte van de overige Nederlandse bluesbands en overduidelijk een eigen stijl heeft ontwikkeld met voornamelijk zelf geschreven nummers en slechts incidenteel een cover.”
Met hun mengeling van blues, rock & roll, rockabilly en zydeco zetten The Juke Joints al ruim 35 jaar nationale en internationale podia in vuur en vlam.

De Juke Joints zijn Peter Kempe (zang/drums/mandoline/gitaar), Michel “Boogie Mike” Staat (gitaar), Sonnyboy van de Broek (mondharmonica/accordeon/zang) en Derk Korpershoek (bass/zang).

Stads- en terrascafé Pronk
Navigeer hier naartoe met google maps
Vismarkt 56 -9711 KV – Groningen
www.stadscafepronk.nl


Highway Rhythm & Blues Gang

Café Wolthoorn & Co is al meer dan 95 jaar een uniek café waar vele gasten blijven terugkomen. Ontdek waarom dit in 2007 tot beste café van Nederland is verkozen! In de Wolthoorn worden tradities en kwaliteit gekoesterd, evenals natuurlijk de fascinerende schilderijen en memorabilia aan de wanden. Het sfeervol ingerichte achterlokaal is groot en knus genoeg voor een gezellige borrel, maar maakt tijdens de Blues Tour plaatst voor het podium waarop weer een puike band zal optreden.

The Highway Rhythm & Blues Gang is een graag geziene band in het bluescircuit. De stijl van de Gang laat zich niet specifiek typeren, maar bestaat uit Swing- & Jump blues met een vette flirt richting de Bluesrock en de Chicago Blues. Jimmy Vaughan, Muddy Waters, Kenny Wayne Shepherd, John Mayall, the Red Devils, Junior Wells, zijn enkele van de artiesten die voor ”the Gang” een bron van inspiratie zijn. De muziek onderscheidt zich door variatie in nummers, grote afwisseling qua sound door de wisselwerking van gitaar, piano, Hammond-orgel en vooral erg veel speel plezier. De ervaring van de muzikanten, in combinatie met het uitgestraalde speelplezier, zorgen voor een geweldige bluesavond. Kortom, The Highway Gang is volgens eigen zeggen, “duidelijk geen band van dertien in een dozijn”.

De band bestaat uit Marco Neep (drums en zang), Henry Neep (bas), Andy Nijmeijer (Hammond en piano) en Eric Bosma (gitaar en zang).

Café Wolthoorn & Co
Navigeer hier naartoe met google maps
Turftorenstraat 6 – 9712 BP – GRONINGEN
050-3123192
cafewolthoorn.nl


The 4Horsemen

Taveerne Rabenhaupt is een gezellig eetcafé met een groot terras aan het Gedempte Zuiderdiep in Groningen. Normaal een setting voor een goed gegrillde kip met een prima bier, eventueel van de tafeltap, is de taveerne tijdens de Blues Tour een unieke locatie voor het luisteren naar een verrassende bluesband.

The 4Horsemen is een in 2006 opgerichte vijf(!) koppige bluesband uit Groningen. The 4Horsemen is een swingende band die bestaat uit door de wol geverfde muziekanten, die veel optreed in muziekcafe’s en op festivals. Eigen werk wordt afgewisseld met zelf gearrangeerde versies van blues covers. Variërend van nummers met stevige gitaarsolo’s tot gevoelige ballads. De band staat bekend om zijn energieke en enthousiaste live optredens. In het repertoire is een tribute opgenomen aan Cuby and the Blizzards, een feestje dus voor de (noordelijke) bluesliefhebber.

De bezetting: Joost Karseboom (gitaar), Gertjan Blaauw (zang, tenorsax, percussie), Ronald Boxma (orgel, piano, backing vocals), Werner van Baarsen (bas, backing vocals) en Hubert van der Jeugd (drums).

Taveerne Rabenhaupt
Navigeer hier naartoe met google maps
Gedempte Zuiderdiep 7 – 9711 HA – Groningen
050-8200290
taveernerabenhaupt.nl


Harp Mitch & Helmut Jakobs Acoustic Blues

Huis de Beurs is een klassiek, nostalgisch Gronings café restaurant dat omstreeks 1795 al zou zijn gevestigd. Deze ‘huiskamer’ van Groningen is de Groningse variant in de Europese traditie van het koffiehuis. Een ontmoetingsplek voor boeren, burgers en buitenlui, een plek waar de wereld van het dagelijkse leven, van handel, cultuur, wetenschap en politiek samenvalt. Het interieur van Huis de Beurs laat zich kenmerken als stijlvol, bruin en tijdloos. Wanneer men via de karakteristieke draaideur binnenkomt, is het alsof de tijd er geen grip op krijgt. De sfeer in Huis de Beurs is en blijft bijzonder! Tijdens de Blues Tour een punt van rust tussen alle bluesrock door, met ingetogen blues van Harp Mitch in een comfortabele ambiance.

Harp Mitch, op mondharmonica’s, gitaar en zang, vormt samen met zijn “maatje” Helmut Jakobs op gitaar, een akoestisch duo dat al meer dan enkele decennia met elkaar de blues verkondigen. De sound klinkt zeer authentiek mede vanwege hun benadering van de oude Blues songs van weleer, waaraan ze toch een hedendaagse tint geven. Ze nemen u mee in een reis door het cultuurlandschap wat de blues biedt. Van het diepe zuiden naar Chicago en richting de zonnige Westcoast van Amerika. Heerlijke muziek om jezelf even in te verliezen.

Huis De Beurs
Navigeer hier naartoe met google maps
Akerkhof 4 – 9711 JB – Groningen
050-3120333
www.huisdebeurs.nl


Big Bo

Barrel is het eerste wijnlokaal van Groningen, verscholen in de Haddingestraat op een steenworp afstand van de Vismarkt. Bij Barrel houden ze van de nuchtere kant van wijn: een goed glas, geserveerd met kennis van zaken en niet teveel kletspraat daarbij. En of ze nu wijn, bier of limonade verkopen, het moet vooral een gezellig cafe zijn. En dat is gelukt, dit jaar is Barrel uitgeroepen tot “Wine bar of the Year” in Nederland. Dus een prachtige locatie om ook van de blues te genieten.

Big Bo, die vanavond in een “one-man-band” setting speelt met naast eigen werk voornamelijk blues-klassiekers uit de jaren ’30, ’40 en ’50. Hierbij voeren onversneden en vaak obscure Deltablues de boventoon. Met zijn ongepolijste, soulvolle stem begeleidt hij zichzelf op akoestische en elektrische gitaar, steel dobro, “cigarbox” gitaar, snare drum, hi-hatt en bassdrum. Big Bo heeft zich verschillende stijlen binnen de blues eigen gemaakt, van de noordelijke Chicago Blues tot diep in de Delta, van de Slave Hollers tot Gospel en Spiritual en van opwekkende Georgia Ragtime en Piedmont style tot swingende New Orleans Hokum. Nummers van onder meer Charley Patton, Muddy Waters, Robert Johnson, Skip James, Bukka White, maar ook Sister Rosetta Tharpe, Brownie McGhee, Blind Willie McTell en vele anderen worden op bezielde wijze vertolkt, waarbij de intentie en emotie van de blues steeds bewaard blijft.
.

Barrel Wijnlokaal
Navigeer hier naartoe met google maps
Haddingestraat 27 – 9712 MA – Groningen
06-51505699
barrel-wijn.nl


The Veldman Brothers

Buckshot Café Groningen is een café waar veel livemuziek te genieten valt. Het café beschikt over twee verdiepingen met twee bars en twee sferen. Beneden is het relaxed, je ziet wat je doet en je hoort wat je zegt. Boven is een dansvloer en is ruimte voor feesten. Maar voor deze Blues Tour is het podium beneden helemaal klaar voor een prachtband, die in deze setting goed tot zijn recht komt.

The Veldman Brothers kun je met een beetje fantasie het ultieme bluesbroederschap noemen: de broers Gerrit en Bennie Veldman vormen al die tijd het onmiskenbare gezicht van de band. Al meer dan tien jaar aan de top van de Nederlandse bluesscene. Eigen songs vooral, die zijn beïnvloed door oude (blues)helden als The Vaughan Brothers, Muddy Waters, Jimi Hendrix, Elmore James, Howlin’ Wolf, Jimmy Smith, The Fabulous Thunderbirds en ga zo maar even door. Maar bovenal hebben The Veldman Brothers een heel eigen, herkenbare sound. Blues, rhythm & blues, westcoast blues en delta blues, afgewisseld met vleugjes rock’n roll, country en zelfs soul en funk. Het is ‘Blues & Roots – Straight from the Heart’.

The Veldman Brothers zijn Gerrit (gitaar, zang) en Bennie (Hammond, mondharp, zang) Veldman, met daarachter hun rhythmbrothers Fred van der Wende op bas en Han Neijenhuis op drums.

Café Buckshot
Navigeer hier naartoe met google maps
Gedempte Zuiderdiep 58 – 9711 HK – Groningen
050-5892758
www.buckshotcafe.nl


Woodgrain

All Round is een combinatie van drie horecazaken, die dit jaar voor de tweede keer deelneemt aan de Blues Tour. Naast het poolcentrum is het voorste gedeelte van het pand het cafégedeelte, en is er de mogelijkheid voor een terras. De hele benedenruimte kan echter ook zo worden ingericht dat er een grote zaal met een mooie lange bar en podium onstaat. Meer dan genoeg ruimte om een stevige bluesrock band alle ruimte te geven om de vele liefhebbers te laten genieten van de solide riffs en gitaarsolo’s die deze bluesstijl eigen is.

De mannen van Woodgrain hebben hun ‘bluesrock’-sporen de afgelopen jaren meer dan verdiend. Ze deden menig festival, kroeg en feesttent aan om naast eigen werk nummers van Joe Bonamassa, Walter Trout, Kenny Wayne Shepherd, Gary Moore en vele anderen ten gehore te brengen. Met de rauwe stem van de zanger en het super gitaarspel van de sologitarist, een avond bluesrock om niet te vergeten! Woodgrain bestaat uit vijf getalenteerde, gemotiveerde en fanatieke muzikanten, elk met hun eigen passie voor de bluesmuziek.

Woodgrain wordt gevormd door Ian Bodewes (zang en gitaar), Marko Heslinga (sologitaar), Bart Feeburg (drums), Vincent Lietmeijer (piano, orgel en andere keys) en Johan Gils (basgitaar).

Allround Groningen
Navigeer hier naartoe met google maps
Akerkhof 4 – 9711 JB – Groningen
050-2302231
allround050.nl


Jed Thomas Band

Laat je niet misleiden door de ietwat donkere ingang in de Pelserdwarsstraat, en ga er vooral kijken: LOLA, midden in de het centrum van Groningen, is een cafe met een uitstekend podium, prima geluid en belichting, waar iets grotere bands goed tot hun recht komen! LOLA heeft een unieke sfeer, de prachtige barokke plafonds en wanden geven je het idee dat je belandt bent in een paleis, vele eeuwen geleden. Maar niets is minder waar, hier wordt tijdens de Blues Tour de blues met passie gespeeld.

De Jed Thomas Band, afkomstig uit Engeland (Yorkshire), heeft de afgelopen decennia meerdere keren in Groningen opgetreden, met immer enthousiaste reacties van het publiek. De band speelt al sinds 1995 op vele podia in Engeland en vaste land van Europa. Jed Thomas speelt “screaming slide blues” vanuit zijn hart en ziel, en is geinspireerd door zijn “leraar” Rory Gallagher. Hij heeft sinds zijn 17e met verschillende bands gespeeld en met diverse grootheden het podium gedeeld waaronder Buddy Guy, Nine Below Zero en Joe Bonamassa. Stevige bluesrock, sliding powerblues en ingetogen bluesballads met een vleugje Rory Gallagher en Hendrix.

De band bestaat, naast Jed Thomas op gitaar/zang, uit drummer Mark, Paul Austwick op Hammond orgel en Nibbs op bas.

LOLA 050
Navigeer hier naartoe met google maps
Pelsterdwarsstraat 11 – 9711 KP – Groningen
06-28655824
lola050.nl


Ralph de Jongh

Café De Sleutel is een begrip in Groningen. Het biervaatje op de hoek met sleutel herinnert aan de eeuwenoude brouwersbestemming van Café De Sleutel. Een etablissement met een rijke historie (± 1659!) dat met veel liefde en aandacht is uitgebreid, waarbij de oorspronkelijke sfeer is gebleven. Er is in het cafe dan ook veel te zien, let ook eens op het plafond! Voor de Blues Tour is er ruimte gemaakt in de benedensocieteit waar Ralph de Jongh zal optreden.

Ralph is een terugkerende muzikant tijdens de Blues Tour. Er is zoveel vraag naar hem dat we niet om hem heen kunnen. Hij werd in 2004 ontdekt door Harry Muskee van Cuby and the Blizzards. Ralph legt als in een trance zijn ziel bloot tijdens zijn concerten en opnames (op 2 maart 2019 komt zijn nieuwe album QUANTUM uit), in een stijl waarin alleen Ralph de Jongh kan optreden: een fenomenale atmosfeer van geluid, waarin we kunnen terugdromen naar de tijden van de vooroorlogse blues en de jaren zestig van Keith Richards en Mick Jagger. Vol energie en intensiteit! De houten klompen die hij als percussie-instrument gebruikt worden gezien als zijn handelsmerk. Intens sleept hij het publiek mee zijn eigen blueswereld in. En probeer daar maar eens uit los te komen.

Café De Sleutel
Navigeer hier naartoe met google maps
Noorderhaven 72 – 9712 VM – Groningen
050-3181454
cafedesleutel.nl


The Blues Gallery

Een mooi bewaard geheim van Groningen: Keldercafé Merlot met de mooiste en oudste (1778) wijnkelder van Groningen. In dit knusse keldercafe is er plek voor goed glas wijn bij de haard of een lekker biertje aan de bar. Waar het normaal een intieme omgeving is, waar het met een kleine groep al goed toeven is, wordt tijdens de Blues Tour ruimte gemaakt voor een band en het vele toestromende publiek. Wees er dus op tijd bij, het kan vol worden in de kelder.

The Blues Gallery heeft de blues als basis, maar de muziek waait vele kanten op. Het geluid is voornamelijk de wat oudere blues, swamp en ook een vleug country er doorheen. The Blues Gallery is authentiek, maar ook modern qua stijl. Het is een blend van old school, moderne blues, americana stijl.
Nummers van Freddy King en Albert Collins komen aan bod, alsmede ook eigen (instrumentaal) werk. Ook zal werk van Sean Costello (de bluesheld uit Atlanta) de revue passeren. Daarnaast nog veel andere invloeden, die voor een gevarieerd optreden zorgen. Have fun with The Blues Gallery!

De band bestaat uit Reinout van der Veen (zang/gitaar), Gerrit Veen (bas) Hannes Langkamp (drums) en Jetse Driesten (gitaar).

Keldercafé Merlot
Navigeer hier naartoe met google maps
Oosterstraat 53 – 9711 NR – Groningen
06-18224635
keldercafemerlot.nl


The Goshawks

Cafe Mulder is een begrip in de Elleboogbuurt. Gezellig, intiem, gemoedelijk, en toch nog plaats voor een biljart. Een cafe waar het goed toeven is met een groep vrienden of gewoon aan de bar, met een heel persoonlijke bediening. Ook al lange tijd een locatie waar tijdens de Blues Tour optredens zijn te bewonderen. De band staat steevast vlak naast het biljart, het publiek staat bijna zij-aan-zij met de band: een gemoedelijke, maar zeer swingende beleving in cafe Mulder.

The Goshawks zijn in 2013 opgericht door gitarist Leander Nijland, die als doel had een band op te zetten met goede muzikanten en een veelzijdig repertoire. De muziek van deze band is dan ook niet onder een enkel genre onder te brengen. Zo bevat het repertoire elementen van Chicago/Texas blues, Swing, Rock ’n Roll, New Orleans en Country. Na een enkel optreden bleek al snel dat er op het podium sprake was van een spontane en energieke samenwerking tussen de bandleden. Zanger Richard Koster klinkt met zijn stem en scheurende harmonica alsof hij door de duivel op de hielen wordt gezeten. Bij tijd en wijle weet hij het het publiek in trance te brengen. Hij wordt in dit alles bijgestaan door de flitsende gitaarriffs van Leander Nijland op zijn stratocaster en een zeer ervaren ritmesectie.

De Gosehawks zijn Richard Koster (zang/mondharmonica), Leander Nijland (gitaar/slide), Jules van Brakel (bas) en Antoon Aukes (drums)

Café Mulder
Navigeer hier naartoe met google maps
Grote Kromme Elleboog 22 – 9712 BK – Groningen
050-3141469


The Sidekicks

Café de Keyzer, sinds de jaren 90 een begrip in de Ellebogenbuurt. Sinds jaar en dag de plek om in de middag een gezellige borrel te komen drinken vergezeld van een hapje en ‘s avonds en ‘s nachts tot in de vroege uurtjes een van de speciaalbieren te proeven onder het toeziend oog van keizer Napoleon. Achter in het cafe is er ruimte voor een klein podium, waarop regelmatig live muziek wordt geprogrameerd. Deelnemer aan de Blues Tour vanaf de eerste keer, dus is er ook dit jaar weer een bluesband te beluisteren en bewonderen in de Keyzer.

The Sidekicks is een ‘blues and more than blues’ band. De zeer ervaren bandleden, opgegroeid met rhythm & blues, zijn van vele markten thuis: pure blues, bluesrock, jazz en swing. Het wordt allemaal perfect geïntegreerd in een lekkere ‘Sidekicksound’, een heerlijke mix van blues, rock, pop en jazz. Medio 2017 hebben The Sidekicks hun nieuwe cd ‘Texas of the North’ uitgebracht . Die naam is aan de plaat verbonden als ode aan Meulnhörn, het buurtschap bij Siddeburen waar de band zijn thuisbasis heeft. Het album bevat 12 nummers, allemaal door de bandleden zelf gecomponeerd. The Sidekicks treden graag en met erg veel enthousiasme op. De band staat bekend om zijn energieke live optredens.

The Sidekicks zijn Teo de Haan (zang), Peter Hummel (gitaar), Bennie Timmer (gitaar), Fenno de Boer (basgitaar) en Wim Entzinger (drums).

Café De Keyzer
Navigeer hier naartoe met google maps
Turftorenstraat 4 -9712 BP – Groningen
050-129194
www.cafedekeyzer.nl


Bucket Heat

Het Martini Hotel is de uitvalbasis voor de Blues Tour. Hier overnachten enkele van de bands, en het hotel heeft ook een speciaal Blues Tour arrangement (zie elders of de website) voor liefhebbers die na de Blues Tour comfortabel in de stad willen blijven overnachten. Dus is het logisch dat in het grand café van het Martinihotel ook een band zal optreden. Dus direct vanuit het hotel de Blues in met Bucket Heat!

Voor Bucket Heat is de blues het uitgangspunt en de inspiratiebron. Maar dat blues ook vernieuwend kan zijn bewijst Bucket Heat met haar eigen invulling aan de blues van weleer. Het (eigen) repertoire, enthousiast gebracht in een (avond) vullend programma, vertaalt zich als de blues anno nu met een knipoog naar het verleden en met de blik op de toekomst. Een kleine selectie uit het repertoire: BB King – Bad Luck, Ten Years After – Wake up mama/Slow Blues C/Hear me calling, Stevie Ray Vaughan – Pride and joy/Close to you/Scuttle buttin/Empty Arms, Nat King Cole – Route 66, Lonnie Mack – Baby what’s wrong, J.J. Cale – Sensitive kind, Rolling stones – No expectations, Eric Clapton – Before you accuse me, Lonnie Mack – Oreo cookie blues, Cuby and the blizzards – Just for fun, Canned Heat – On the road again. Een avond waarbij voor veel liefhebbers het een feest van herkenning en verrassingen zal zijn.

Bucket Heat bestaat uit Bennie Fischer (solo gitaar, zang, bluesharp), Gelte van der Lei (slag gitaar, zang, bluesharp), Koos de Roo (contra bass) en Henk Schepers (drums, zang).

Martini Hotel
Navigeer hier naartoe met google maps
Gedempte Zuiderdiep 8 – 9711 HG – Groningen
050-3129919
www.martinihotel.nl