2021-2022

Beste Blues Tour lopers, bands en sponsoren,
Sinds 2012 ben ik (Joris van Berkel) betrokken geweest bij de organisatie van de Blues Tour Groningen (BTG). In de 2012 nam ik het stokje over van Wim Entzinger en gezamenlijk met Wim Angerman hebben wij de Blues Tour doorgezet met heel veel plezier, mooie bands, leuke reacties van het publiek en vooral veel lol. Totdat eind 2017 het trieste bericht kwam dat mijn vriend Wim Angerman en mede organisator BTG was overleden. Het verdrietige nieuws heeft er niet voor gezorgd dat BTG stopte want hoe dan ook zou Angermans BTG blijven bestaan!Samen met hulp van Willem Koster en Maarten Linskens hebben we de Blues Tour Groningen doorgezet en met succes. De Blues Tour Groningen op 29 februari 2020 blijkt uiteindelijk achteraf zo’n beetje het laatste evenement in Groningen te zijn geweest waar we niet aan Corona & 1,5 meter hoefden te denken. Het was een prachtavond voor jullie, de bands en de deelnemende cafés. De tijden zijn echter behoorlijk veranderd, en het zal jullie niet verbazen dat de BTG, die gepland stond 2021 en 2022 niet konden doorgaan.
In de afgelopen twee jaar heb ik zelf ook nagedacht over BTG, mijn functie en de toekomst. In verband met andere werkzaamheden heb helaas besloten om na 9 jaar als organisator te stoppen met de Blues Tour Groningen. Maar niet getreurd want in overleg met Maarten Linskens en Willem Koster ben ik zeer verheugd dat  Blues Tour Groningen blijft bestaan en zodra het weer kan zullen deze 2 heren het festival weer organiseren in de Cafés van Groningen.
Zoals Wim altijd zei: Let the good time roll!. Bedankt iedereen voor de geweldige steun en opkomst en je ziet mij zeker terug als bezoeker zodra er een nieuwe Blues Tour Groningen is!
Joris van Berkel

Beste blues tour liefhebbers,
De blues tour Groningen op 29 februari 2020 blijkt achteraf zo’n beetje het laatste evenement in Groningen te zijn geweest waar we niet aan 1,5 meter hoefden te denken. Het was een prachtavond voor jullie, de bands en de deelnemende cafés.
De tijden zijn echter behoorlijk veranderd, en het zal jullie niet verbazen dat de blues tour Groningen, die gepland stond voor 27 februari 2021, niet kan doorgaan.
Zodra het weer mogelijk is, gaan we hard aan de slag om de blues tour Groningen weer te organiseren, dus houdt deze pagina in de gaten voor de nieuwe datum.
Still got the blues, and for now, keep the good times rolling,
Het BTG team